Fårönatta: Där kräftorna sjunger

Fårönatta lördag 17 september visar vi Där kräftorna sjunger kl 18.30. Samma dag visar vi Mamma Mu hittar hem. Biljetter till båda filmerna kan du förköpa här: BILJETTER FÅRÖNATTA

Äntligen visar vi filmen som baseras på boken som alla pratar om! Där kräftorna sjunger handlar om Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om ”Träskflickan”, som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände – och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas.

Där kräftorna sjunger är regisserad av Olivia Newman efter manus av Lucy Alibar baserat på boken av Delia Owens. Filmen är producerad av Reese Witherspoon och Lauren Neustadter.

Kya spelas av Daisy Edgar-Jones och i övriga roller ser vi bland andra Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr. och David Strathairn.

Välkommen till detta mysteriedrama på Fårös ladugårdsbiograf!

Olivia Newman, USA 2022, 2.06 h, från 7 år i vuxens sällskap (annars 11 år)

Där kräftorna sjunger har premiär 19 augusti.

Visas på Fårönatta lördag 17 september kl 18.30.

Här kan du förköpa din biljett: BILJETTER FÅRÖNATTA..

Obs. Använd länken FÖRKÖP ovan! Länken här nedanför (”Köp biljett”) fungerar inte och vi har tyvärr inte möjlighet att få bort den från hemsidan.