Lille Allan – den mänsklige antennen

FÖRKÖP: LILLE ALLAN

Välkommen på premiär! Nu ska vi träffa Lille Allan som just flyttat med sin pappa till en annan stad. Det är sommarlov och ganska ensamt och långtråkigt alltihop. Men så blir Allan kompis med grannen Helge som är helt besatt av rymden och av liv på andra planeter. En UFO-forskare! Helge får Allan att linda in sig i folie och ställa upp som antenn för att locka till sig farkoster från rymden! Där står han, den mänsklige antennen…

En dag nödlandar Majken som kommer från en annan planet. Hennes planet är annorlunda än vår, där kan man nämligen läsa varandras tankar. Mellan den tystlåtne Allan och Majken uppstår en rätt oväntad vänskap. Och när en galning som vill fånga Majken dyker upp så hänger det på Allan och Helge att rädda henne…

Amalie Næsby Fick, Danmark 2022, 1.25 h, svenskt tal, barntillåten

FÖRKÖP: LILLE ALLAN

Välkommen till ett roligt och fantasifullt äventyr, till en underfundig och underhållande film för hela familjen!

Ronny Svensson ger Lille Allan fyra solar i Nyhetsmorgon TV4 där han pratar om att filmen har pixarkvalitéer och är väldigt charmig för hela familjen.

I Sydsvenskan skriver Annika Gustafsson: Ungar fascinerade av teknik får mycket att gotta sig åt och hon avslutar sin recension med att fastslå: Lille Allan är en allmängiltig, charmig berättelse om vikten av att våga blotta sina känslor. Det gäller både barn och vuxna.

Lille Allan har premiär 5 augusti.

Visas söndag 7 augusti och onsdag 10 augusti kl 16.00.

Här kan du förköpa din biljett: FÖRKÖP: LILLE ALLAN

Obs. Använd länken FÖRKÖP ovan! Länken här nedanför (”Köp biljett”) fungerar inte och vi har tyvärr inte möjlighet att få bort den från hemsidan.