Little Joe

På Fårönatta lördag 19 september visar vi Jessica Hausners nya film Little Joe kl 16 och kl 20. Biljetten kan ni förköpa HÄR redan nu!.

Precis som under sommarsäsongen kommer vi att sälja max 40 biljetter till vår salong med 134 platser, för att möjliggöra rekommenderat avstånd mellan varandra under visningarna. På våra toaletter finns vatten och tvål och vi har alcogel i biljettcaféet där vi helst ser att ni betalar med kort även fast vi också tar emot kontanter. Vi har vädrat och städat våra lokaler när ni kommer till oss.

I laboratoriet på ett företag som tar fram nya växtarter har Alice utvecklat en ovanligt vacker röd blomma med unika egenskaper. Med rätt omvårdnad har blomman förmågan att göra sin ägare lycklig. Alice smyger hem ett exemplar till sin tonårsson Joe som döper blomman till Little Joe. Men i takt med att blomman blir större, växer också Alices misstankar om att hennes skapelse inte är fullt så oskyldig som hon tänkt sig.

Jessica Hausner har tidigare gjort filmer som Miraklet i Lourdes och Amour Fou. Med Little Joe har hon vunnit priser på festivaler runt om i världen och i Cannes belönades Emily Beecham för sin roll som Alice.

Jessica Hausner, Österrike/Storbritannien/Tyskland 2019, 105 min, 11 år

Little Joe hade premiär i Sverige 28 augusti.

På Fårönatta lördag 19 september visar vi Jessica Hausners nya film Little Joe kl 16 och kl 20. Biljetten kan ni förköpa HÄR redan nu!.