Minioner: Berättelsen om Gru

FÖRKÖP: MINIONER * svenskdubbad version 3/7+13/7
FÖRKÖP: MINIONER * engelskt tal, svensk undertext 6/7

Äntligen får vi veta hur världens största superskurk först träffade sina ikoniska Minioner, skapade sin unika organisation och kämpade mot den mest ostoppbara kriminella styrka som någonsin samlats!

Långt innan han blev ondskans mästare, är Gru bara en 12-årig pojke i en förort på 70-talet, mitt i en uppsjö av fjädrar i håret och utsvängda jeans. Gru har planer på att ta över världen från sin källare. (Det går inte särskilt bra.)

Men när Gru träffar Minionerna slår de ihop sina krafter i en plan att bli tillräckligt onda för att gå med i Grymlingarna – en eftertraktad grupp av superskurkar. Gru bygger tillsammans med Kevin, Stuart, Bob, Otto och andra minioner sitt första hemliga gömställe, designar sina första vapen och försöker genomföra sina första uppdrag…

Välkommen till Sudersandsbiografen för att se den nya filmen i den största animerade filmserien någonsin! Minioner: Berättelsen om Gru innehåller mer spektakulär action än någon tidigare film i Illuminations historia och är full av franchisens typiskt helgalna humor. Välkommen till en helt crazy stund i ladugårdsbiografen på Fårö!

Vi visar filmen både dubbad till svenska och på originalspråk engelska med svensk undertext. Den svenskdubbade versionen visas söndag 3 juli och onsdag 13 juli och den engelskspråkiga versionen onsdag 6 juli, samtliga visningar kl 16.00.

Röster i den engelska versionen, bland andra: Steve Carell, Taraji P. Henson, Michelle Yeoh, RZA, Jean-Claude Van Damme, Lucy Lawless och Dolph Lundgren.

Kyle Baldal, USA 2021, 1.27 h, barntillåten i vuxens sällskap (annars 7 år)

Filmen har premiär 1 juli i Sverige.

Visas söndag 3 juli och onsdag 13 juli kl 16.00 (svenskdubbad version) och onsdag 6 juli kl 16.00 (originalversion med engelskt tal och svensk text).

Här kan du förköpa din biljett:
FÖRKÖP MINIONER * svenskdubbad version 3/7+13/7
FÖRKÖP MINIONER * engelskt tal, svensk undertext 6/7