Mitt liv som hund

Denna pärla fylld med humor och värme har just utkommit i en digitalt restaurerad version för visning på biograf. Så nu har du möjlighet att se Lasse Hallströms prisbelönta drama från 1985 på din sommarbiograf på Fårö! Mitt liv som hund visas söndag 21/7. Här kan du förköpa din biljett: MITT LIV SOM HUND

Vi möter den 12-årige överlevnadskonstnären Ingemar som behöver hantera såväl förpubertetens utmaningar som livsavgörande kriser då hans mamma blir svårt sjuk och han måste hemifrån. I hans tillfälliga nya hem hos morbrorn i Småland möter han människor av olika slag och kämpar med att förstå vuxenvärlden. Att förstå betydelsen av en bra berättelse och att ha perspektiv på tillvarons problem, är några av hans sätt att överleva. Att inse vikten av riktig vänskap, en annan.

Lasse Hallström, Sverige 1985, 1.43 h, från 7 år (barntillåten i vuxens sällskap)

Mitt liv som hund är baserad på Reidar Jönssons självbiografiska roman och kom att bli Lasse Hallströms internationella genombrott. Barnskådespelarna Anton Glanzelius och Melinda Kinnaman gör tidlöst fina och oförglömliga insatser i rollerna som Ingemar och Saga.

Visas söndag 21 juli kl 16.00.

Här kan du förköpa din biljett: MITT LIV SOM HUND

Vi håller öppet med filmvisningar hela sommaren! Programmet uppdateras löpande och du hittar det här: SOMMAREN 2024