Sommartider

Här har vi sommarens stora snackis – filmen om Gyllene Tider! Följ med till åttitalets Sverige och ta del av berättelsen om bandet vars musik präglat många genom åren. Visas onsdag 17/7 och söndag 28/7. Här kan du förköpa din biljett: SOMMARTIDER

Visst minns man låtar som När alla vännerna gått hem, Flickorna på TV2, Ska vi älska så ska vi älska till Buddy Holly, När vi två blir en, Leva livet, Flickan i en Cole Porter-sång och Sommartider?

Det legendariska svenska bandet Gyllene Tider har kommit att bli en av vår tids största popsensationer! Här ser vi den sanslösa historien om hur allting började. Vi möter Per som är skolans ambitiösa outsider i gymnasiet i Halmstad, men som finner en gemenskap och vänner för livet genom musiken tillsammans med MP, Micke, Anders och Göran.

Trots motgångar och jantelag kämpar de målmedvetet och får i början av åttiotalet sitt stora genombrott med sina effektiva refränger och kärleksfulla texter om livet i en småstad.

Per Simonsson, Sverige 2024, 1.41 h, barntillåten

I rollerna ser vi bland andra Valdemar Wahlbeck, Lancelot Hedman Graaf, Phoenix Parnevik, Ville Löfgren, Xawier Kulas och Felix Sandman.

Sommartider har svensk biopremiär onsdag 17 juli 2024.

Visas onsdag 17 juli kl 20.00 och söndag 28 juli kl 20.00.

Här kan du förköpa din biljett: SOMMARTIDER

Vi håller öppet med filmvisningar hela sommaren! Programmet uppdateras löpande och du hittar det här: SOMMAREN 2024