Twisters

Den episka katastroffilmen är tillbaka med en adrenalinfylld storfilmssensation som sätter dig i direkt kontakt med en av naturens mest storslagna – och förödande – krafter. Du ser Twisters hos oss söndag 21/7. Här kan du förköpa din biljett: TWISTERS

Kate Cooper är en före detta stormjägare som plågas av en förödande upplevelse med en tornado under sina collegeår och nu studerar hon stormmönster på skärmar på säkert håll i New York City. Hon lockas tillbaka till de öppna slätterna för att testa ett banbrytande nytt spårningssystem. Där korsar hon sina vägar med en charmig och våghalsig sociala medie-superstjärna som trivs med att dela med sig av sina stormjaktsäventyr online, ju farligare desto bättre. När stormsäsongen intensifieras kommer Kate och hennes team att hamna i flera stormsystem i en kamp för sina liv. Hur ska det gå?

Detta är uppföljaren till 1996 års blockbustersuccé Twister, regisserad av den Oscarsnominerade Lee Isac Chung och med bland andra Daisy Edgar-Jones och Glen Powell i rollerna.

Lee Isaac Chung, USA 2024, 2.02 h, från 11 år

Visas söndag 21 juli kl 20.00.

Här kan du förköpa din biljett: TWISTERS

Vi håller öppet med filmvisningar hela sommaren! Programmet uppdateras löpande och du hittar det här: SOMMAREN 2024