Angående biljetter till Palme

Vi får många förfrågningar om biljetter till visningarna av Palme den 14 och 15 september. Vi försöker här kortfattar svara på några av de vanligaste frågorna.

Finns det biljetter kvar?

Ja, än så länge är det gott om biljetter kvar till alla föreställningar. Men vi får också in många bokningar, så det kan vara en bra idé att boka om du planerar att se filmen. Vi kommer att rapportera här på hemsidan om biljetterna till någon föreställning börjar ta slut.

När ska mina biljetter vara uthämtade?

Senast 10 minuter innan föreställningens start.

När öppnar biljettkassan?

Inför visningarna av Palme öppnar biljettkassan 1 timme innan filmstart.

Jag får ingen bekräftelse på min bokning!

Vårt bokningssystem skickar ut en bekräftelse automatiskt. Men tyvärr hamnar den ibland i skräppost-filter. Men vi får en bekräftelse till vårt bokningsystem. Vill du vara säker på att dina biljetter är bokade så skicka ett mail med en förfrågan till boka@sudersandsbion.se