Palme succe under Fårönatta

Den 14 och 15 september visade Sudersandsbiografen den nya svenska dokumentären Palme om Olof Palme. Filmen hade premiär över hela Sverige den 14:e och vi smygstartade Fårönatta en kväll tidigare med premiärvisningen.

Familjen Palme semestrade på Sudersand i 30 somrar och idag finns ett minnesmärke över Olof Palme i Sudersand. I filmen får man också se filmklipp från familjen Pamles Super 8-filmer när familjen är på stranden i Sudersand.

Närmare 200 besökare såg filmen på Sudersandsbiografen på någon av våra visningar.

Fårönatta markerar också avslutningen på årets visningar på Sudersandsbion. Tyvärr är biografen svår att värma upp vintertid, men planeringen inför våren kommer snart igång och vi uppdaterar hemsidan så snart vi har spikat några visningar.

Här bjuder vi på några bilder från Fårönatta