Nu öppnar vi för sommaren – här är programbladet för 2019

Nu pågår Bergmanveckan för fullt och vi är glada över att vara en del av detta. Mer information hittar du HÄR

Onsdag 3 juli startar vår egen sommarsäsong med Husdjurens hemliga liv 2 och premiären av Spider-Man: Far from Home. Hela programmet finns HÄR med möjlighet till förköp. Till och med 11 augusti håller vi öppet med visningar på måndagar, onsdagar, torsdagar, fredagar och söndagar. En gång varje vecka dyker det upp en skräckfilm lite senare på kvällen, någon lördag visar vi också film och det kan såklart bli extraföreställningar (om det blir extra bioväder). Så håll er uppdaterade här på vår hemsida och följ oss gärna på Facebook och Instagram.

Nedan finns hela programmet i korthet. Denna flyer finns också utlagd på olika ställen på ön redan nu. Vi ses på Sudersandsbion i sommar, välkomna!