Program & biljetter

Sommaren 2023 inleds med Bergmanveckan 26-30 juni. Under temat Synd & Skam presenteras ett gediget program som du hittar här: Bergmanveckans program 26-30 juni 2023. Därefter öppnar vi för säsongen med filmvisningar fem dagar varje vecka fram till mitten av augusti. Hos oss kan du då se sommarens premiärer men också favoriter från året som gått och en del sköna väl utvalda klassiker värda att uppleva på duk. Vi visar film för både barn och vuxna, filmer av olika slag och från olika delar av världen. Varje vecka serveras omkring åtta olika filmer tillsammans med alldeles nypoppade popcorn, nybryggt kaffe, kylda drycker och en massa olika snacks och godis.

I början av juni presenterar vi filmprogrammet för sommaren 2023. Till våra visningar kan du sedan förköpa din biljett online här på hemsidan eller på plats på bion från en halvtimme före aktuell visning (ifall det inte är slutsålt såklart). Köper du biljetten online slussas du vidare till portalen bio.se där betalning sker via Klarna, biljetten skickas sedan till din e-post och den visar du upp vid insläppet till visningen på biografen. Du kan visa upp din biljett på mobil eller utskriven på papper.

En halvtimme före varje visning öppnar biljettförsäljning och kiosk med kaffe/te, kalla drycker, godis av olika slag och Fårös godaste popcorn (enligt hörsägen). På plats kan du betala med kort, Swish eller kontanter och biljetten kostar 100-120 kr. Salongen har 134 onumrerade platser och du sätter dig var du själv önskar. Vi hoppas att du kommer att trivas under ditt besök hos oss!

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för aktuella uppdateringar och välkommen tillbaka hit till hemsidan för att ta del av programmet framöver. Välkommen till Sudersandsbiografen på Fårö hela sommaren 2023!

I väntan på programmet för sommaren 2023 kan du ta en titt här nedan på programmet från förra året. En blandning av alldeles färska premiärer av barnfilm och vuxenfilm, favoriter från året som gått, sköna klassiker och skrämmande skräckfilm. Vi hoppas att du även denna sommar kommer att kunna hitta något du gillar.

Detta var programmet för sommaren 2022: