Program & biljetter

Mellan 28 juni och 2 juli 2022 är vi en del av Bergmanveckan! För program och biljetter för denna festival hänvisar vi till Bergmanveckans egen sida.

Äntligen kan vi presentera vårt program för sommaren 2022. Vi öppnade denna säsong redan under midsommarveckan varefter Bergmanveckan nu huserar hos oss fram till lördag 2 juli. Från söndag 3 juli öppnar vi igen med vår egen repertoar. Du kan redan nu förköpa biljetter till våra visningar första veckan i juli, online här på vår hemsida. Välj då aktuell film och klicka på länken till biljettköp. Betalningen genomförs sedan på portalen bio.se — en sida för Sveriges oberoende biografer. Biljetten får du på e-post och den visar du i mobilen vid insläppet till biografen.

Biljetter säljs också på plats från 30 minuter innan föreställningen då vår servering öppnar. Biljetten kostar 100 kr för en barn-/familjefilm och 120 kr för en vuxenfilm. Nytt från förrförra året är att vi även tar betalning med Swish. Men det går såklart också bra att betala med kort eller kontanter. I samband med våra filmvisningar säljer vi godis, varm och kall dryck och Fårös godaste popcorn. Nytt från förra året är att vi även säljer Guteglass!

Vid insläpp ser du till att ha din digitala biljett tillgänglig på mobil. Det går också bra att ha med sin biljett utskriven på papper. Salongen har 134 platser och dessa är onumrerade, du sätter dig var du själv önskar. Vi hoppas att du kommer att trivas under ditt besök hos oss!

Nedan ser du programmet för resten av sommaren — en blandning av alldeles färska premiärer av barnfilm och vuxenfilm, favoriter från året som gått, sköna klassiker och skrämmande skräckfilm. Vi hoppas du hittar något du gillar, välkommen till Sudersandsbiografen på Fårö!