Program, biljetter och pandemin

Biljetter till våra visningar kan förköpas online här på vår hemsida. Välj aktuell film och klicka på länken till biljettköp. Betalningen genomförs sedan på portalen bio.se – en sida för Sveriges oberoende biografer. Biljetten får du på e-post och den visar du i mobilen vid insläppet till biografen.

Biljetter säljs också på plats 30 minuter innan föreställningen då vår servering öppnar. Biljetten kostar 100 kr för en barn-/familjefilm och 120 kr för en vuxenfilm. Nytt för i år är att vi även tar betalning med Swish! Men det går också bra att betala med kort eller kontanter. I samband med våra filmvisningar säljer vi godis, varm och kall dryck och Fårös godaste popcorn. Nytt för i år är att vi även kommer att sälja Guteglass och Gotlandschips!

Vi vädrar och städar extra inför visningarna, i försäljningen har vi plexiglas emellan oss och handsprit och på våra toaletter finns tvål och vatten. Vid insläpp kommer vi att bocka av er på namnlista men ni ser ändå till att ha era digitala biljetter tillgängliga på er mobil ifall vi behöver göra en kontroll. I salongen har vi onumrerade stolar där vi blockat varannan rad och platser mellan sällskap. Vi säljer endast max 40 biljetter till våra 134 platser – så att ni ska kunna sitta med erforderligt avstånd till varandra under visningarna. Tillsammans hjälps vi åt att se till att gott avstånd kan hållas före, under och efter visningarna. Vi hoppas alla ska kunna känna sig trygga under sitt besök hos oss.

Sommarens hela programblad hittar du längst ner på sidan. Här är filmerna för resten av sommaren – klicka på aktuell titel för mer information och förköp:

Torsdag 5/8
Kl 16: FLICKA OCH HYACINTER
Kl 20: FLICKA OCH HYACINTER

Fredag 6/8
Kl 20: THE SUICIDE SQUAD * Premiär!
Kl 23: KÖRKARLEN * Klassiker!

Söndag 8/8
Kl 16: WOLFWALKERS
Kl 20: HERSELF * Premiär!

Måndag 9/8
Kl 20: THE COURIER * Premiär!