Program och biljetter

Biljetter till våra visningar kan förköpas online här på vår hemsida. Välj aktuell film och klicka på länken till biljettköp. Betalningen genomförs sedan på portalen bio.se – en sida för Sveriges oberoende biografer. Biljetten får du på e-post och den visar du i mobilen vid insläppet till biografen.

Biljetter säljs också på plats 30 minuter innan föreställningen då vår servering öppnar. Biljetten kostar 100 kr för en familje-/barnfilm och 120 kr för en vuxenfilm. Vi ser helst att ni betalar med kort, men vi kan också ta emot kontanter. I samband med våra filmvisningar säljer vi godis, varm och kall dryck och Fårös godaste popcorn.

Du kan också gå direkt till vår sida på portalen bio.se HÄR.

I salongen har vi onumrerade stolar där vi blockat varannan rad och vi säljer endast 40 biljetter till våra 134 platser – så att ni ska kunna sitta med gott avstånd till varandra under visningarna. Vi rekommenderar er att ha varma kläder och kanske även att ta med en filt särskilt till kvällsvisningarna.

Program med länkar till filmer/biljettköp för våra filmvisningar under Fårönattahelgen:

Fredag 18/9
Kl 19.00: TENET

Lördag 19/9 * Fårönatta!
Kl 13.00: TENET
Kl 16.00: LITTLE JOE
Kl 20.00: LITTLE JOE
Kl 22.00: TENET

Söndag 20/9
Kl 13.00: TENET

Nedan kan du ladda ned programbladet för Fårönatta. Observera dock att våra visningar av Tenet inte finns med i detta blad, då vi lagt in den filmen efter tryck!