Program och biljetter

Biljetter till våra visningar kan förköpas online här på vår hemsida. Välj aktuell film och klicka på länken till biljettköp. Betalningen genomförs sedan på portalen bio.se – en sida för Sveriges oberoende biografer. Biljetten får du på e-post och den visar du i mobilen vid insläppet till biografen.

Biljetter säljs också på plats innan föreställningen. Biljettkassan och vår servering öppnar 30 minuter före föreställning. Biljetter till en kvällsfilm kostar 120 kr och en eftermiddagsmatiné 100 kr. Vi ser helst att ni betalar med kort denna sommar, men vi kan också ta emot kontanter. I samband med våra filmvisningar säljer vi godis, varm och kall dryck och Fårös godaste popcorn.

Du kan också gå direkt till vår sida på portalen bio.se HÄR.

I salongen har vi onumrerade stolar där vi denna sommar har blockat varannan rad och vi säljer endast 40 biljetter till våra 134 platser – så att alla ska kunna sitta med gott avstånd till varandra under visningarna.

Nedan ser du våra två programblad för sommaren. I det första programmet står att vi visar premiärfilmen Unhinged fredag 10/7, men då den fick framflyttat premiärdatum är den ersatt av The Peanut Butter Falcon.