Just nu har vi problem med direktförsäljning av biljetter på plats – så köp gärna din biljett i förväg via vår hemsida

Säsongsstarten känns helt fantastisk, det är en skön stämning ni skapar tillsammans i en av få kvarvarande ladugårdsbiografer. Det gillar vi.

Men säsongen började inte så bra för vårt biljettsystem. Det går för er alldeles utmärkt att köpa er biljett via vår hemsida, men själva har vi svårt att komma in i systemet för försäljning på plats. Utvecklare runt om i världen har undersökt vårt problem några dagar nu och vi hoppas på en snar lösning.

I väntan på att allt fungerar som det ska igen, så underlättar det för oss om du förköper din biljett här på hemsidan. Såklart löser vi det annars på plats om detta inte är görbart för dig, men ju fler som förköpt sin biljett desto smidigare kan vi arbeta vid öppning fram till filmstart.

Och naturligtvis kan du också som vanligt köpa kaffe, läsk, juice, snacks och Fårös godaste popcorn från 30 minuter före visningsstart – oavsett om du förköpt din biljett eller inte 🙂