Alla vill se Lejonkungen så det blir fler extravisningar!

Oj, vad det strömmar glada biobesökare till Lejonkungen! Mindre glada är alla ni som inte får plats. Såklart vill vi försöka lösa detta. Nu på tisdag 23/7 kl 20 har vi sedan tidigare en extrainsatt föreställning av den engelskspråkiga versionen med svensk undertext. Men vi har nu också lagt in ännu en visning av den svenskdubbade versionen lördag 27/7 kl 16 och det kommer att gå att förköpa biljetter till den föreställningen från senare idag.

Hjälp oss gärna att sprida information om våra extravisningar till vänner och bekanta, och se till att hålla koll på vår hemsida och genom att följa oss på Facebook och Instagram för senaste uppdateringarna av vårt program.

Hoppas vi ses på någon av extravisningarna på tisdag eller lördag! Sedan har vi även en ordinarie föreställning kvar av den svenska versionen söndag 4/8 kl 16.

Alltså, det här är Lejonkungens sommar på Fårö och tillsammans skapar ni alla underbara besökare en fantastisk gemenskap i ladugårdsbiografen!