Öppet i sommar!

Efter en oviss vår kan vi nu berätta att er ladugårdsbiograf på ön håller öppet i sommar. Som vanligt kommer vi att visa film nästan alla dagar och vi startar säsongen 1 juli och håller igång fram till 9 augusti. Men en del annat kommer inte att vara som vanligt, såklart. Vi följer myndigheternas rekommendationer och ber er att göra detsamma. Vi kommer endast att sälja ett begränsat antal biljetter till föreställningarna, blocka varannan rad och stolar emellan – så att man i salongen kan sitta med gott avstånd till varandra. Inom kort kommer det att vara möjligt att förköpa biljetter till sommarens visningar på Sudersandsbion.

Filmprogrammet innehåller denna säsong även en hel del äldre filmer väl värda att se på duk – för första gången eller igen. En mix av egna favoriter och filmer som på olika sätt är tidstypiska eller tidslösa. Det är färre nya premiärer än vanligt i programmet. Många distributörer har valt att flytta fram vårens och sommarens filmpremiärer till i höst eller ännu senare och det gör att vi har haft ett begränsat utbud av nya filmer att välja bland. Vi vill inbjuda till en mångfald av filmupplevelser i ladugårdsbiografen på Sudersand, och med denna blandning av nya och äldre filmer hoppas vi att alla kan hitta något man vill se hos oss denna säsong.

Måndag, onsdag, torsdag, fredag och söndag visar vi film kl 20. Onsdag och söndag serverar vi också en barn-/familjefilm kl 16. Och fredagar kl 23 är det bäddat för skräckfilm i ladan. Vilka filmer vi visar i början av säsongen ser ni här nedan. Och hörrni: berätta gärna att vi finns för någon som kanske ännu inte känner till oss. Tillsammans med er vill vi uppleva en fantastisk säsong, även fast det blir med ett större avstånd denna sommar.