Skräckfilm över midnatt i ladan

Varje fredag kl 23 visar vi skräckfilm – så kom och rys över midnatt i ladan! Först ut är Fatih Akins Den vidrige herr Honka fredag 3/7. Följ med till den sjaskiga 70-talsbaren Der Goldene Handschuh i Hamburg där vi möter Fritz Honka när han finner sina offer som han lockar hem till sin ännu sjaskigare lägenhet. Filmen bygger på verkliga händelser och Jonas Dassler gör en strålande rollprestation som den aggressive suputen som tar livet av de som följer med honom hem. Välkomna till sommarens första skräckis i ladan!

Nästa fredag 10/7 är det sedan dags för skräckisklassikern från 1958. The Blob – Faran från skyn – filmen du inte vill missa! Kom och se när varelsen (?) tar sig fram överallt som ett framtidshot för alla människor som kommer i dess väg. Veckan därpå visar vi Jordan Peeles Get Out som tog hem en oscarstatyett för några år sedan. Och fortsättning följer, för den som vågar…