Hela sommarens program

Här är äntligen programmet för hela sommaren hos oss! Även filmpremiärer påverkas av coronasituationen. Premiärdatum för många titlar har först haft ett premiärdatum för att sedan skjutas på framtiden. Därför satte vi vårt program endast fram till 16 juli inför vår öppning, men även i det programmet är det en premiärfilm som blivit framflyttad av distributören.

Längre ner här ser ni programmet för resten av sommaren hos oss. (Observera dock att extravisningar utöver detta kan förekomma.)

Nu finns också möjlighet att förköpa biljetter till sommarens alla filmer, och som ni vet säljer vi max 40 biljetter till vår salong med 134 platser – för att möjliggöra gott avstånd mellan varandra under filmvisningarna. Klicka på aktuell film i listan HÄR för att komma vidare till biljettförsäljningen, eller gå direkt till vår biljettförsäljning HÄR.

För att hålla er uppdaterade om vad som händer hos oss så vill vi gärna tipsa er om att följa oss på FACEBOOK och INSTAGRAM. Välkomna hela sommaren!