Biljetter för hela sommaren

Nu kan du köpa biljetter för alla sommarens filmer hos oss! HÄR hittar du listan med säsongens resterande filmer där du kan klicka dig vidare på aktuell titel för mer information och biljettköp.

Du kan också gå direkt till vår biljettförsäljning på bio.se HÄR. Men på bio.se går det endast att köpa biljett för filmer de närmaste tre veckorna.

Såklart hoppas vi att du vill se film hos oss! Vi har blockat varannan rad, släpper in max 40 i salongen med 134 platser och vi hoppas vi har gjort vår biograf till en trygg miljö denna speciella sommar. Känner du ändå att du vill vänta med biobesöket till nästa säsong finns andra sätt att stödja oss på. Du kan komma förbi inför en visning och köpa (Fårös godaste?) popcorn och ekologiskt snacks till en eko-kaffe och sitta en stund utanför ladugårdsbiografen, du kan berätta för dina vänner att vi finns och om du gillar oss på facebook och instagram blir vi glada.

Välkommen till Sudersandsbiografen hela sommaren!