Sista chansen! Yesterday & Lejonkungen

Denna vecka avslutar vi med två av sommarens stora filmer hos oss. Ikväll torsdag 1/8 är sista chansen att se Yesterday och på söndag 4/8 är sista chansen att se Lejonkungen (svenskt tal). Men såklart finns också möjlighet att se flera av helgens premiärfilmer de närmaste dagarna!

Igår kände alla till vilka The Beatles var. Idag är det bara Jack som känner till deras låtar. Han är på väg att bli något riktigt stort...

Läs mer om sommarens kanske trallvänligaste bioupplevelse och boka dina biljetter HÄR.

Följ med till Afrikas savanner där den framtida kungen föds. Men alla i kungariket uppskattar inte att en ny lejonunge har fötts… 

Läs mer om sommarens stora familjefilm och boka dina biljetter HÄR.


Ikväll torsdag 1/8 kl 20 är det alltså dags för sista visningen av Yesterday. Imorgon fredag 2/8 är det premiärdags med den nya Fast & Furios: Hobbs & Shaw kl 20 och därefter laddar vi för veckans skräckis kl 23 då vi kör klassikern Pans Labyrint som har nypremiär. På söndag kl 16 är det då sista chansen att se Lejonkungen och därefter går The Tomorrow Man kl 20. På måndag 5/8 visar vi ytterligare en av helgens premiärfilmer då vi välkomnar er till Carmen & Lola kl 20.

Välkomna till ladugårdsbiografen på ön så skapar vi en fantastisk sommar med sköna filmupplevelser tillsammans!