Fårönatta: Hasse & Tage

Nu närmar vi oss sensommarens (eller höstens?) storhelg på ön. Fårönatta är ett årligt återkommande kulturevenemang som en gång startade som ett kvällsevent men som nu har vuxit sig till att omfatta en hel helg med mängder av aktiviteter. Gårdsbutiker, affärer, caféer och restauranger håller öppet. Det är konserter, utställningar, marknader och så vidare. Boenden öppnar upp och gratisbussar mellan olika platser och aktiviteter går skytteltrafik.

Såklart är vi också med på Fårönatta detta år! Vi visar Jane Magnussons dokumentär om Hasse Alfredsson och Tage Danielsson. Senast var Magnusson aktuell med dokumentären Bergman – Ett år, ett liv som gick upp på biograferna förra året.

Lördag 21/9 kl 16.00 visar vi Hasse & Tage – En kärlekshistoria som ni redan nu kan förköpa biljett till HÄR.

Håll dig uppdaterad genom Fårönattas facebookevent eller kila in på ICA för att hämta ditt fysiska programblad för helgen. Välkomna till ladan 21/9!