Lejonkungen fullsatt – extravisning insatt

Biljetterna tog slut till båda premiärvisningarna av LEJONKUNGEN. Ja, både till den svenskdubbade versionen och till den med engelskt tal och svensk text.

Vill ni se den svenskdubbad med röster av bl a John Lundvik, Molly Hammar, Björn Gustafsson, Linus Eklund Adolphson, Svante Thuresson och Laila Adele har ni en ny chans nu på söndag 21/7 kl 16.00 och även söndag 4/8 kl 16.00.

Vi trodde det skulle räcka med en visningstid av den engelskspråkiga versionen, men vi hade fel. Ni är många som vill se den och många fick inte plats på onsdagens föreställning. Därför har vi lagt in en extravisning av den engelska versionen nu på tisdag 23/7 kl 20.00 och då hör ni bl a Donald Glover, Beyoncé, Seth Rogen och Billy Eichner Chiwetel Ejiofor och James Earl Jones.

Köp din biljett i förväg för garanterad plats. Vill du se den svenskdubbade versionen, klicka HÄR. Vill du se den på engelska med svensk text, klicka HÄR. Välkomna!